Verwarm de oven voor op 180⁰C. Snijd de groenten grof en verdeel samen met de aardappelpartjes over een bakplaat. Ris de naaldjes van de rozemarijntakjes en verdeel ze over de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Besprenkel met de olijfolie en bak in 30-40 minuten gaar en goudbruin in de oven.
Laat de entrecotes op kamertemperatuur komen. Bestrooi de entrecotes met peper en zout en verhit de boter in een koekenpan. Zet het vuur hoog en bak de entrecotes aan beiden zijden in ca. 4 minuten rosé. Haal uit de pan en leg de entrecotes op een bord afgedekt met aluminiumfolie.
Schrijf je in voor de fonQ nieuwsbrief. Ontvang inspiratie, persoonlijke acties en eenmalig tot 5% korting!*
Deel dit inspiratieartikel:
Cookies
Om je beter en persoonlijker te helpen gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Naast functionele cookies om de website goed te laten werken, plaatsen we analytische cookies om de ervaring op onze website te verbeteren. Ook plaatsen we cookies zodat wij en derde partijen jouw gedrag kunnen volgen en persoonlijke inhoud en advertenties kunnen laten zien. Meer weten? Lees ons cookiebeleid. Voor volledige functionaliteit is het nodig om onze cookies te accepteren. Indien je kiest voor weigeren, plaatsen we alleen functionele cookies. Je kunt je toestemming later weer intrekken door je cookies te verwijderen.