Boretti Carbone 2.0 Houtskoolbarbecue
Boretti Barilo 2.0 Houtskool Barbecue
Patton Houtskoolbarbecue C2 - Charcoal Chef (32") XL - Zwart
Boretti Focolare Houtskool Tafelbarbecue
Buccan BBQ - Houtskool barbecue - Lockhart Solid Burner
sweeek - Houtskoolbarbecue en smoker
Boretti Fratello 2.0 Houtskool Barbecue
BergHOFF - Tafelbarbecue Zwart - BergHOFF | Leo
ASA Wood Taartplateau Acacia Hout Bruin 35cm
Höfats Cone Houtskoolbarbecue Ø 46 cm
Artola Trunq Barbecue
sweeek - Buitenpizzaoven met tafelblad
Pit Boss Draagbare Houtskool Barbecue
Pit Boss Champion Houtskool Barrel Smoker
Rösle No 1. Belly F50 Houtskoolbarbecue
Artola TrunQy Gourmet
Koopman Barbecuegereedschap
Big Green Egg - Hoge temperaturen vilt (gasket kit) Big Green Egg
Big Green Egg - Grate bodemplaat Big Green Egg - XL
Rösle No 1. Sport F50 Houtskoolbarbecue Ø 50 cm
Niets gaat boven de authentieke smaak en het genot van grillen met een houtskool barbecue. Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint, bij fonQ vind je een breed assortiment aan houtskool BBQ's die passen bij elke stijl en elke gelegenheid.
Een houtskool BBQ geeft een unieke, rokerige smaak aan het voedsel. Dit kun je met andere soorten barbecues simpelweg niet bereiken. Hier zijn enkele redenen om voor een houtskool barbecue te kiezen:
Bij het kiezen van een houtskool BBQ is het belangrijk dat je de volgende factoren in overweging neemt:
Ontdek onze verschillende houtskool barbecue modellen en vind de perfecte match voor jouw grillbehoeften.
Met een houtskool barbecue van fonQ ga je onbeperkt experimenteren en genieten van de lekkerste grillgerechten. Maak een klassiek barbecuegerecht, zoals kipspiesjes of gebakken hamburgers, of ga creatief aan de slag met gevulde paprika’s of gepofte aardappel. Er zijn meer dan voldoende lekkere recepten om te proberen. Een houtskool BBQ brengt je kookkunsten zeker naar een hoger niveau.
Plaats je houtskool barbecue altijd op een open plek, weg van struiken of bomen. Gebruik aanmaakblokjes of een brikettenstarter voor een veilige en efficiënte manier om je houtskool aan te steken. Houd een emmer water bij de hand voor als er iets misgaat. Maak gebruik van de juiste barbecue uitrusting, zodat je je niet kunt branden. Let op: gebruik nooit spiritus of andere chemische vloeistoffen. Dat is niet alleen gevaarlijk, maar ook slecht voor het milieu.
Reguleer de temperatuur door de luchttoevoer met de ventilatieopeningen aan te passen. Meer lucht verhoogt de temperatuur, terwijl minder lucht deze verlaagt.
Laat de BBQ volledig afkoelen en verwijder vervolgens de as. Schrob de grillroosters met een grillborstel en maak de binnenkant schoon met warm zeepwater.